Špaldový koláč

Špaldový koláč s ringlotami

Cesto:

  • 100 g špaldovej múky
  • 2 odmerky škoricového Vegan Proteinu
  • 25 g stévie
  • 300 ml polotučného mlieka
  • 100 g kokosového oleja
  • 2 vajcia
  • štipka sódy
  • ringloty

Puding:

Do misky dáme múku, proteín, stéviu, sódu, vajcia, olej a mlieko. Poriadne premiešame až pokým nám nevznikne hladký krém, ktorý nalejeme do papierom vyloženej tortovej formy. Na vrch poukladáme prepolené, ringlóty. Pečieme cca 20 minút pri teplote 180°C. Po vychladnutí polejeme pudingom a necháme stuhnúť. Ozdobíme podľa vlastného vkusu a môžeme podávať,

Dobrú chuť!

Ďalšie články

Vegan protein
Tekvicovo – pomarančové muffiny
Škoricové truffles
Špaldový koláč
Proteín ako vegán – koľko a odkiaľ
Bielkoviny patria k neodmysliteľnej zložke potravy
Ako doplniť zdroj bielkovín