Špaldový koláč s ringlotami
Cesto:
- 100 g špaldovej múky
- 2 odmerky škoricového Vegan Proteinu
- 25 g stévie
- 300 ml polotučného mlieka
- 100 g kokosového oleja
- 2 vajcia
- štipka sódy
- ringloty
Puding:
- 2 dávky Extra Mass Puding
- 400ml mlieka
- Stévia podľa chuti na dosladenie
Do misky dáme múku, proteín, stéviu, sódu, vajcia, olej a mlieko. Poriadne premiešame až pokým nám nevznikne hladký krém, ktorý nalejeme do papierom vyloženej tortovej formy. Na vrch poukladáme prepolené, ringlóty. Pečieme cca 20 minút pri teplote 180°C. Po vychladnutí polejeme pudingom a necháme stuhnúť. Ozdobíme podľa vlastného vkusu a môžeme podávať,
Dobrú chuť!